Set z montažo: Sanitarna toplotna črpalka Seltron SAN 300/1

/, Seti z montažo - sanitarne toplotne črpalke/Set z montažo: Sanitarna toplotna črpalka Seltron SAN 300/1
  • Seltron SAN 300 z montažo

Set z montažo: Sanitarna toplotna črpalka Seltron SAN 300/1

Za plačilo preko Leanpay nam pišite na trgovina@varcno-ogrevaj.si.

Možnost tudi plačila na obroke!

Standardna montaža zajema: vgradnjo, priklop in vezavo na sanitarno vodo (topla / hladna), pripadajoči vezni material (inštalacija do 3m) + EKSPANZIJSKA posoda.

Ob povpraševanju prosimo dopišite še spodnja dodatka, v kolikor je potrebno upoštevati katerega od njiju:

Dodatno 1 > Vezava sanitarne toplotne črpalke na vaš obstoječi kotel (v času ogrevalne sezone sanitarno vodo ogreva kotel, preostanek leta pa za toplot sanitarno vodo poskrbi sanitarna toplotna črpalka. Če te opcije ne potrebujete, označite “Ne potrebujem vezave na dodatni vir / kotel”.

Dodatno 2 > Obtočna črpalka z elektromotorjem je potrebna pri vezavi sanitarne toplotne črpalke s kotlom, v kolikor imate v kotlovnici že sedaj podobno vezan obstoječi grelnik s kotlom in bo sanitarka samo zamenjala mesto tega grelnika (bojlerja) ter je obstoječa obtočna črpalka še povsem uporabna, potem označite, da jo ne potrebujete. V kolikor pa jo je potrebno dodati oz. bi radi zamenjali obstoječo, pa označite “Obtočna črpalka 25/1-4 z EMC z vgradnjo in vezavo”.

 Pošlji povpraševanje

Opis artikla

Set z montažo vsebuje:

  • Sanitarno toplotno črpalko Seltron SAN 300/1 in
  • standardno montažo: vgradnja, priklop in vezava na sanitarno vodo (topla / hladna), pripadajoči vezni material (inštalacija do 3m) + EKSPANZIJSKA posoda

Ob poslanem povpraševanju je potrebno ustrezno dopisati dodatno, v kolikor je potrebno upoštevati še:

Dodatno 1 > V kolikor bi želeli tudi vezavo sanitarne toplotne črpalke na vaš obstoječi kotel, kar pomeni, da vam bo v času ogrevalne sezone sanitarno vodo ogreval kotel, preostanek leta pa bo za sanitarno vodo poskrbela sanitarna toplotna črpalka. Če te opcije ne potrebujete, označite “Ne potrebujem vezave na dodatni vir / kotel”.

Dodatno 2 > Obtočna črpalka z elektromotorjem je potrebna pri vezavi sanitarne toplotne črpalke s kotlom, v kolikor imate v kotlovnici že sedaj podobno vezan obstoječi grelnik s kotlom in bo sanitarka samo zamenjala mesto tega grelnika (bojlerja) ter je obstoječa obtočna črpalka še povsem uporabna, potem označite, da jo ne potrebujete. V kolikor pa jo je potrebno dodati oz. bi radi zamenjali obstoječo, pa označite “Obtočna črpalka 25/1-4 z EMC z vgradnjo in vezavo”.

V ceni seta z montažo je obračunan 9,5% ddv!  Fo ponudbe z nižjim 9,5 % DDV-jem ste kot fizična oseba upravičeni v kolikor uporabna površina stanovanja ne presega 120 m2 oz. 250 m2 v enostanovanjski stavbi – hiši (PZDDV – 54. člen).

Vgradnja sanitarne toplotne črpalke se izvaja v oddaljenosti do cca 50km od sedeža podjetja (SI-1241 Kamnik) oz. po dogovoru. Možnost montaže na vašem naslovu lahko kadarkoli preverite preko e-naslova: trgovina@varcno-ogrevaj.si.

V kolikor bi bile kakršnekoli nejasnosti, kaj potrebujete ali ne potrebujete ob vgradnji sanitarke v vašo kotlovnico, smo vam z veseljem na voljo na e-naslovu trgovina@varcno-ogrevaj.si!

Splošni pogoji poslovanja >>

Glavne lastnosti sanitarne toplotne črpalke Seltron SAN 300/1:

Toplotna črpalka za sanitarno vodo SAN je učinkovita naprava za cenovno ugodno in varčno ogrevanje sanitarne vode. Namestimo jo lahko v novogradnjah ali kot dodatek k že obstoječemu ogrevalnemu sistemu. Velikost zalogovnika sanitarne vode zadovolji potrebe tako manjših kot večjih porabnikov.

ZMOGLJIVOSTI
– Vrednost COP (A15/W55) 3,3 jo uvršča v sam vrh glede varčnega delovanja.
– Preprosto upravljanje prek sodobnega osvetljenega uporabniškega vmesnika, občutljivega na dotik.
– Toplotna črpalka SAN ima vgrajen edinstven patentirani kapilarni izmenjevalec (kondenzator), ki ima bistveno večjo stično površino z zalogovnikom tople vode, kar se odraža v višji učinkovitosti delovanja toplotne črpalke. Zahvaljujoč unikatnemu izmenjevalcu je toplotna črpalka SAN med najučinkovitejšimi na trgu.
– Sistem razslojevanja z usmerjenim dotekanjem hladne vode uporabniku nudi do 20 % več razpoložljive, na želeno temperaturo segrete tople vode.
– Serijsko vgrajen toplotni izmenjevalec omogoča dogrevanje sanitarne vode iz dodatnega vira (solarnega sistema ali kotla).
– V kolikor imamo na voljo sistem pridobivanja električne energije iz sonca, ima toplotna črpalka SAN funkcijo »PV«, ki omogoča koriščenje te energije za ogrevanje sanitarne vode.
– Možnost oddaljenega zajema ali odvoda zraka.
– Serijsko vgrajeni električni grelec omogoča ogrevanje sanitarne vode v primeru večjih trenutnih potreb ali ob morebitnem izpadu delovanja kompresorja.
– Dve magnezijevi anodi kar najbolj ščitita grelnik pred korozijo.
– Kvadratna konstrukcija omogoča namestitev debelejše izolacije, kar pomeni v povprečju do 25 % boljšo izoliranost od standardnih grelnikov na trgu.

Energetska izkaznica Seltron SAN 300

Tehnični podatki

Tehnični podatkiToplotna črpalka SELTRON SAN 300/1
Nazivna napetost / frekvenca220-240 V ~ 50 Hz
Priključna moč toplotne črpalke460 W / 2 A
Ogrevalna moč toplotne črpalke1,8 kW
Priključna moč za električni grelec1,5 kW / 9 A
Skupna priključna moč2 kW / 11 A
Plin / količinaR 134 A / 950 g
Kapaciteta vode300 l
Maksimalni dovoljen tlak hranilnika10 bar
Maksimalna temperatura ogrevane vode60 °C
Priključek vode (vtok / iztok)DN 20
Hrup45 db (1 m)
Temperaturno območje delovanja– 7 /+ 43 °C
VarovanjeVarovanje tlaka, temperaturno varovanje, električno varovanje
DelovanjeAvtomatsko / ročno (ON / OFF)
Dimenzije (širina / višina / globina)640 / 1820 / 655 mm
Prekucna višina1.910 mm
Teža157 kg
COP – SIST EN 16147 , cikel XL (A15 / W10-55)3,14
Energijska nalepka Energijska nalepka: OPTIMA SAN 300/1

Oznake: ,,,

0
    0
    Košarica
    Prazna košaricaNazaj v trgovino