Sobni termostat SELTRON WT1B, brezžični, baterijsko napajanje, nadometni

///Sobni termostat SELTRON WT1B, brezžični, baterijsko napajanje, nadometni
Akcija!
  • Sobni termostat SELTRON WT1B
  • Seltron WT1B napajanje
  • Seltron WT1B

Sobni termostat SELTRON WT1B, brezžični, baterijsko napajanje, nadometni

Original price was: 138,07 €.Current price is: 112,00 €.

ali
Hitro in enostavno obročno odplačevanje
Že od 10,15 €
Vaš mesečni obrok
Izračun obrokov
Enostavni obročni nakupi
Želim čim nižji obrok
12 x 10,15 €
Odplačati želim čim prej
3 x 39,36 €
Želim si izbrati svoje obroke
3 x 39,36 €

Leanpay omogoča enostavne obročne nakupe preko spleta. Za obročno plačilo v košarici izberi Leanpay.

Za plačilo preko Leanpay nam pišite na trgovina@varcno-ogrevaj.si.

WT1B omogoča enostavno namestitev kjerkoli v prostoru uporabnika, saj ni potrebno skrbeti za žične povezave, ki jih običajno zahtevajo tradicionalni sobni termostati. Z WT1B bo uporabnik lahko užival v udobju nadzora nad temperaturo svojega doma.

! Hitra dostava, 1-2 delovna dneva!
Ob prejetem nakazilu do 14. ure gre navadno paket še isti dan v odpremo in je predvidoma naslednji dan na želenem naslovu.Opis artikla

UPORABA
– Uravnava temperaturo prostora s krmiljenjem (vklop/izklop) vira energije ali obtočne črpalke ali conskega ventila.
– Primeren za radiatorske, konvektorske ali ploskovne sisteme ogrevanja oz. hlajenja. Pri nizkotemperaturnih sistemih je potrebno zagotoviti regulacijo oz. omejevanje dovodne temperature.

ZMOGLJIVOSTI SOBNEGA TERMOSTATA SELTRON W1TB:
– Komfortno upravljanje s pomočjo pametne naprave.
– Napajanje z baterijo, ki omogoča ponovno polnjenje preko USB priključka.
– Uporabniške funkcije PARTY, ECO, POČITNICE in PREZRAČEVANJE.

PREDNOSTI SOBNEGA TERMOSTATA SELTRON W1TB:

Uporaba novih tehnologij

Napredna tehnologija delovanja s pomočjo ED konstante omogoča reguliranje sistema ogrevanja ali hlajenja z izredno natančnostjo, brez odstopanja od želene temperature. Delovanje s pomočjo ED konstante je izrazito bolj učinkovito in natančno od histereznega delovanja, po katerem deluje večina cenenih termostatov na trgu. Zavedati se moramo, da nam vsaka stopinja odstopanja od želene temperature poveča stroške ogrevanja za 6 %.

Sobni termostat SELTRON WT1B

Izjemna natančnost

Seltron sobni termostat WT1B je edini na trgu z vgrajenim algoritmom za kompenzacijo lastnega segrevanja, kot posledice priključitve na napajanje in obremenitve. Inovativen algoritem, vgrajen v Seltron sobne termostate, tovrstne napake odpravi in omogoča, da so izmerjene referenčne temperature enake dejanskim. S tem inovativnim pristopom je delovanje Seltron sobnih termostatov izjemno precizno in zanesljivo.

Sobni termostat SELTRON WT1B

Zamenjava baterij postaja preteklost

Brezžični termostati WT1B so kot prvi na trgu opremljeni z vgrajeno polnilno LiPo baterijo. Ob prikazu simbola za prazno baterijo na zaslonu, lahko termostat preprosto priključite na napajanje prek USB-C priključka, podobno kot pri polnjenju mobilnih telefonov. S tem se izognete skrbi za zamenjavo baterij ali letno vzdrževanje. Baterija se bo napolnila približno v 10 urah. Polnjenje prek USB-C priključka ni samo enostavno, temveč tudi okolju prijazno in trajnostno, obenem pa vam pomaga zniževati tudi stroške.

Nastavitev s pomočjo pametne naprave in Bluetooth povezave

Sobni termostat je mogoče upravljati tudi s pomočjo pametne naprave in aplikacije Clausius BT. Aplikacija omogoča enostavno nastavitev želenih temperatur, uporabniških funkcij, časovnih programov, parametrov delovanja, pregled stanja termostata, posodabljanje programske opreme in številne druge nastavitve.

Aplikacija je na voljo za pametne naprave z operacijskim sistemom Android in iOS. Povezava termostata s pametno napravo je neposredna, s pomočjo povezave Bluetooth.

Sobni termostat SELTRON WT1B

Tehnični list >>

Oznake: ,,,,,,

0
    0
    Košarica
    Prazna košaricaNazaj v trgovino