Biodom kotel na pelete BIODOM 27 C5 (DF 34)

///Biodom kotel na pelete BIODOM 27 C5 (DF 34)
Akcija!
 • Biodom 27 C5

Biodom kotel na pelete BIODOM 27 C5 (DF 34)

Original price was: 4.514,00 €.Current price is: 4.250,00 €.

ali
Hitro in enostavno obročno odplačevanje
Že od 102,29 €
Vaš mesečni obrok
+ 250 € polog
Izračun obrokov
Enostavni obročni nakupi
Želim čim nižji obrok
48 x 102,29 €
Odplačati želim čim prej
24 x 189,07 €
Želim si izbrati svoje obroke
24 x 189,07 €

Leanpay omogoča enostavne obročne nakupe preko spleta. Za obročno plačilo v košarici izberi Leanpay.

Za plačilo preko Leanpay nam pišite na trgovina@varcno-ogrevaj.si.

Kotel na pelete Biodom 27 C5 je najbolj prepoznaven Biodomov kotel, z dolgoletno zgodovino zadovoljnih strank. Ta moderna klasika je namenjena ogrevanju večjih stanovanjskih objektov. S pomočjo tehnologije Biologic se kotel sam prilagaja spreminjajočim pogojem delovanja in s tem omogoča optimalne izkoristke in stabilno delovanje.Opis artikla

BIODOM | Zanesljiv in učinkovit kotel na pelete: BIODOM 27 C5 Valter

Biodom 27 C5 Valter je zagotovo eden najbolj zanesljivih peletnih kotlov na našem trgu, saj je rezultat dolgoletnih investicij v razvoj ogrevalnih sistemov na biomaso in praktičnih izkušenj pri njihovi montaži in vzdrževanju. Biodom 27 C5 je sistem popolnega izgorevanja lesne biomase, z vključno avtomatskim vžigom in dodajanjem pelet. Prav tako so v kotlu Biodom 27 C5 že tovarniško vgrajene visoko učinkovita obtočna črpalka, hidravlična kretnica in varnostni ventil.

Bistvene prednosti kotla Biodom 27 C5

V zgornjem delu kotla je vgrajen 180 kg zalogovnik pelet, ki navadno zadostuje za teden dni ogrevanja. S pomočjo motornega gonila, ki je pritrjen na vrhu polžnega transporterja, energent nalagamo v gorilnik, narejen iz posebne litine, ki vzdrži visoke temperature v izgorevalni komori. Tako dosežemo popolno izgorevanje, čiste dimne pline in dolgo življenjsko dobo kotla, ki ima sicer tudi 5 letno garancijo na kotlovni del.

Zgorevalni zrak in dimni plini se s pomočjo ventilatorja, ki ustvarja podtlak, odvajajo skozi štirideset cevnih izmenjevalcev – turbolatorjev, ki skozi dolgo pot poskrbijo za optimalen prenos toplote iz dimnih plinov na ogrevani medij. Zaradi izredno hitrega starta je življenjska doba vžigalne svečke zelo dolga, odziv kotla hiter in poraba goriva med vžigom minimalna.

Posebni zagonski algoritem preprečuje prekomerno nasutje pelet v zgorevalno komoro in s tem zadimljenje kotla ter neprijetne vonjave v kurilnici. Ker kotel deluje z REGULIRANIM podtlakom v komori, je izgorevanje neodvisno od dimnika, poleg tega pa posebni varnostni mehanizem kotel izklopi, če se v njem pojavi višji zračni tlak kot v okolici.

V primeru prekinjenega ali zamašenega dovoda zraka, kotel avtomatsko požene izhodne ventilatorje na polno moč in se kontrolirano ustavi. Kvalitetna izdelava, sodobno oblikovana zunanjost, izredna prilagodljivost in predvsem zanesljivo ter varno delovanje je samo nekaj lastnosti kotla Biodom 27 C5, ki vam zagotavljajo udobje, varnost in prihranek.

Tehnologija BioLogic

S pomočjo tehnologije BioLogic se kotel sam prilagaja spreminjajočim pogojem delovanja in s tem omogoča visoke izkoristke v vseh pogojih delovanja in s tem dodaten prihranek pri letnem ogrevalnem strošku.

Za razliko od ostalih kotlov s fiksnimi parametri (fiksno nastavljeno doziranje goriva in fiksno nastavljeno hitrost ali napetost ventilatorja), katerega posledica je nestabilno delovanje kotla, sistem BioLogic namreč avtomatsko prepoznava in regulira vse pogoje za gorenje in prenos toplote iz dimnih plinov na vodo, hkrati pa prepozna kvaliteto pelet in posledično spreminja hitrost doziranja pelet v gorilnik za maksimalni izkoristek.

Zaznava tudi gostoto zraka ter z avtomatsko regulacijo zagotavlja vedno pravilno količino izgorevalnega zraka v gorilnik, neodvisno od napajalne napetosti kotla in nadmorske višine. Kotel na pelete Biodom 27 C5 Valter dosega nizke emisije dimnih plinov ter omogoča samodejno ponovno vzpostavitev delovanja ob morebitnem izpadu električne energije. Programska ura podpira tedensko nastavitev delovanja, kar se lahko spremlja na preglednem zaslonu skozi celoten proces.

Tehnični podatki kotla na pelete Biodom 27 C5 / DF 34:

Tehnični podatki kotla na pelete Biodom 27 C5 Valter DF34

Dimenzije kotla na pelete Biodom 27 C5 / DF34:

Dimenzije kotla na pelete Biodom 27 C5 Valter

Ponudba z montažo:

V kolikor bi želeli ponudbo z montažo, nam pišite preko spodnjega kontaktnega obrazca ali na trgovina@varcno-ogrevaj.si:

  Ogrevanje sanitarne vode:

  Oznake: ,,,,,

  0
   0
   Košarica
   Prazna košaricaNazaj v trgovino