Orca lokalni rekuperator FLEXI 50

///Orca lokalni rekuperator FLEXI 50
Akcija!
 • Orca Flexi 50
 • Energijska nalepka orca flexi 50

Orca lokalni rekuperator FLEXI 50

Original price was: 730,78 €.Current price is: 499,00 €.

ali
Hitro in enostavno obročno odplačevanje
Že od 12,73 €
Vaš mesečni obrok
Izračun obrokov
Enostavni obročni nakupi
Želim čim nižji obrok
48 x 12,73 €
Odplačati želim čim prej
3 x 175,37 €
Želim si izbrati svoje obroke
3 x 175,37 €

Leanpay omogoča enostavne obročne nakupe preko spleta. Za obročno plačilo v košarici izberi Leanpay.

Za plačilo preko Leanpay nam pišite na trgovina@varcno-ogrevaj.si.

Naprava za rekuperacijo toplote Orca FLEXI 50 je primerna tako za obnovo obstoječih objektov kot za novogradnje. Ta enostavna in efektivna rešitev prinese svežino v vaš dom. Zmanjšajte stroške ogrevanja in se poslovite od stenske plesni. Prednost rekuperatorja FLEXI 50 pa je možnost upravljanja preko aplikacije, kar pomeni, da lahko z njo upravljate od kjerkoli in kadarkoli.

Predvidena dobava: 2-7 delovnih dniOpis artikla

Orca Energija varcno-ogrevaj

Prezračevalni sistemi so zagotovo eden najučinkovitejših načinov za boj proti vlagi in zidni plesni v bivalnih prostorih. Lokalni prezračevalni sistem Orca FELXI 50 poleg izjemne učinkovitosti ter tihega delovanja odlikuje cenovna ugodnost in enostavnost vgradnje tako v starejše hiše ali stanovanja, kot tudi v novogradnje.

Znebite se zidne plesni za vedno!

Orca Flexi 50 omogoča upravljanje tako preko gumbov na notranji kontrolni plošči, daljinskega upravljalnika in aplikacije na pametnih napravah. Preko slednje lahko dostopate do podatkov vašega lokalnega prezračevanja kjerkoli in kadarkoli in spreminjate način samega delovanja. Odlična rešitev za vse, ki so veliko zdoma in katerih cilj je, da ob vrnitvi domov dihajo svež zrak.

ORCA FLEXI 50 bo s svojim inovativnim načinom delovanja poskrbel za prijeten pretok zraka v vaših prostorih. S prezračevalnim sistemom FLEXI 50 bodo poleg svežine v vašem domu, manjši tudi stroški ogrevanja, zidna plesen, s katero ste morda imeli težave, pa bo postala preteklost.

Učinkovito prezračevanje določene sobe ali kar celega stanovanja!
Lokalne prezračevalne sisteme z rekuperacijo Orca je možno med seboj povezati, da delujejo usklajeno, ter tako skupaj omogočajo optimalno prezračevanje tudi več prostorov hkrati. Sistem lahko deluje v reverzibilnem načinu z rekuperacijo ali pa samo v načinu prezračevanja brez vračanja energije. V delovanju z rekuperacijo toplote in vlage prezračevalni sistem menja svoje delovanje, iz dovajanja v odvajanje zraka in obratno. Pri tem se v toplotnemu zbiralniku preda toplota. Zrak se med sobami giblje skozi vratne odprtine in hodnike, kar ustvarja kroženje zraka v celotni hiši. Preklop na do- in odvajanje zraka se ponovi vsakih 70 sekund.

Sistem Orca FLEXI 50 odlikujejo:

Flexi 50 prerez

 • Visoko učinkovit keramični izmenjevalec toplote:
  Visoko učinkovit keramični zbiralnik toplote zagotavlja vračanje toplotne energije iz odvodnega zraka za ogrevanje dovodnega zraka, z učinkovitostjo rekuperacije toplote vse do 92 %.
 • Prezračevalna cev:
  Prezračevalne cevi so izdelane iz PVC plastike, ter omogočajo hitro, prilagojeno in učinkovito montažo ter uporabo lokalnega prezračevalnega sistema.
 • Vgrajena dva zračna filtra G3 z antibakterijskim premazom:
  Dovodni in odvodni zrak se očistita skozi dva vgrajena zračna filtra G3, ki zrak očistita večjih prašnih delcev in mrčesa ter s tem onemogočata zamašitev prezračevalnega sistema. Filtri G3 imajo antibakterijski premaz, njihovo čiščenje pa je izredno enostavno.
 • Filter za alergike F8:
  Njegova lastnost je filtracija delcev do PM2,5, kar pomeni učinkovito zaščito tudi pred virusi, ki se prenašajo z aerosoli.
 • Daljinski upravljalnik, upravljalnik na sami notranji enoti ali preko aplikacije:
  Modelu FLEXI 50 je priložen daljinski upravljalnik ,obenem omogoča tudi upravljanje tako preko gumbov na notranji kontrolni plošči kot aplikacije na pametnih napravah.
 • Rekuperator toplote:
  Omogoča prenos toplote iz odvodnega postanega zraka na zunanji svež hladen zrak.
 • Zvočna izolacijska pena:
  Zvočna izolacijska pena onemogoča vdor hrupa iz okolice.
 • Zunanja rešetka:
  Iz bele, PVC plastike, prevlečene s slojem proti zunanjim vremenskim vplivom. Z zvočno izolacijo in odkapno pločevino za enostaven odvod kondenca stran od fasade.
 • Notranja enota:
  Z dekorativnim belim plastičnim pokrovom in možnostjo upravljanja samega lokalnega prezračevalnega sistema.
 • Tri hitrosti;
 • Primerno za stalno uporabo;
 • Eko sklad subvencija:
  Rekuperator FLEXI 50 je tudi na seznamu Eko sklad za pridobitev subvencij. Ker gre za lokalni rekuperator, ki izmenjujoče dovaja zrak v prostor in odvaja zrak iz prostora, je za pridobitev subvencij potrebno vgraditi v paru in med seboj sinhronizirati.

Lastnosti lokalnega rekuperatorja ORCA FLEXI 50:

 • V paketu prejmete rekuperator FLEXI 50 s plastičnim zunanjim pokrovom ter daljinskim upravljalnikom;
 • Mere:
  > premer prezračevalne cevi je 160 mm, dolžina se s teleskopskim sistemom prilagodi od 300 mm do 500 mm
  > notranji pokrov: širina 248 mm, višins 305mm, globina 64 mm
  > zunanji pokrov: širina 220 mm, višina 231 mm
 • Tehnični podatki:

  Orca Flexi 50 tehnicni podatki

  Orca Flexi 50 tehnicni podatki

Energijska nalepka orca flexi 50

Oznake: ,,,,

0
  0
  Košarica
  Prazna košaricaNazaj v trgovino